Welkom
Gymnasium Trevianum is een school waar leerlingen met veel plezier en met inzet de uitdaging aangaan om het beste uit zichzelf te halen. Een hecht team van medewerkers staat de leerlingen ter beschikking om (zeer) goede resultaten te behalen. Dat geldt natuurlijk voor de schoolprestaties maar ook voor brede ontplooiing en maatschappelijke en culturele vorming.

Non scholae sed vitae discimus, niet voor de school maar voor het leven leren we.

Magister en roosters

Magister is tijdens de vakantie niet toegankelijk. Donderdag 24 augustus om 16.00 uur gaat Magister weer open en zijn de nieuwe roosters bekend.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie en tot maandag 28 augustus.

Inschrijven dansprogramma Trevianum

» Nieuwsarchief
Leren

Leren is een van de mooiste dingen die je kunt doen. Als je plezier beleeft aan leren, als je nieuwsgierig bent en van uitdagende opdrachten houdt dan is het Gymnasium de juiste plek voor jou.

4n1k izle
film izle