Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Werken bij Trevianum

Vacature docent natuurkunde (vervanging)

Voor de vervanging van een zieke collega zijn we per 4 januari 2021 voor 18 lessen per week op zoek naar een eerstegraadsbevoegd docent natuurkunde. Zie verder onder "wijze van solliciteren".

Vacature docent aardrijkskunde (vervanging)

Voor de vervanging van een zieke collega zijn we per 4 januari 2021 op zoek naar een eerstegraadsbevoegd docent aardrijkskunde. Het gaat om in totaal 12 lessen, waarvan 8 in het eerstegraadsgebied. Zie verder onder "wijze van solliciteren". 

Wijze van solliciteren

U kunt solliciteren door een brief en actueel cv te sturen aan mevrouw drs. H.J.M. Hornesch, bestuurssecretaris. Het mailadres is: h.hornesch@trevianum.nlU kunt reageren tot en met 4 januari 2021.

Trevianum als werkgever

Trevianum Scholengroep is met ruim 260 medewerkers een vrij grote werkgever in de Westelijke Mijnstreek. Het is een onderwijsorganisatie met een geheel eigen gezicht en karakter waar een groot aantal hoog opgeleide professionals (hbo en universitair geschoold) werkzaam is in met name de onderwijzende functies. Zij worden ondersteund door de onderwijsondersteunende diensten.

Open sollicitatie

Met een zekere regelmaat ontstaan er vacatures. Wilt u ons attenderen op uw mogelijkheden, dan kunt u een open sollicitatie richten aan mevrouw drs. H.J.M. Hornesch, bestuurssecretaris. Het mailadres is h.hornesch@trevianum.nl.